Groente gnocchi

Groente gnocchi


Aantal: 4 personen
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediƫnten:

o Halve ui
o 190 gram champignons, in schijfjes
o 3 teentjes knoflook
o 2 eetlepels olijfolie
o 450 gram gesneden tomaat uit blik
o 1 eetlepel Italiaanse kruiden
o 1 theelepel zout
o 450 gram spinazie
o 500 gram Gnocchi
o 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt.

Bereiding:

o Snijd de ui in stukjes en de champignon in schijfjes. Hak de knoflook fijn.

o Verhit een hoge pan op medium vuur.

o Doe de olijfolie erin en fruit de ui en bak de champignons voor ongeveer 4-5 minuten.

o Doe de knoflook erbij en fruit voor nog eens 30 seconden.

o Voeg de tomaten uit blik (met sap en al), Italiaanse kruiden, zout en spinazie toe en bak op medium vuur tot de spinazie wat zachter is.

o Voeg nu de gnocchi toe en meng het samen. Laat het geheel 3-4 minuten sudderen tot de gnocchi gebakken is.

o Roer de Parmezaanse kaas erdoorheen en je kunt aan tafel!

Groente gnocchi vega recept gezond kinderen avondeten