Investeer in de gezondheid van jouw kind

En verbeter daarmee de toekomst van een ander. Wanneer je investeert in het voedingspatroon van jouw kind door ons werk, maak je gezonde schoolmaaltijden beschikbaar voor kansarme kinderen in Nicaragua.

Een kind wat goed gevoed is staat succesvoller in het leven, ontwikkelt zich gezonder en heeft een beter concentratie- en leervermogen. Om deze reden doneert Alleseters voor elke aankoop gezonde maaltijden aan schoolgaande kinderen waarvan ouders het zich niet kunnen veroorloven. Dit doen wij via Fabretto. In 2017 hebben wij hier zes maanden lang een voorlichting over gezonde voeding ontwikkeld en gegeven voor 300 kinderen en hun ouders.

Een tekort aan geld en middelen zorgt ervoor dat ouders zich niet altijd een volledige maaltijd voor hun kinderen kunnen verzorgen. Fabretto’s missie is om achtergestelde kinderen en hun families in Nicaragua de mogelijkheid te geven hun volledige potentieel te bereiken, hun levensonderhoud te verbeteren en te profiteren van economische kansen door middel van onderwijs. Dit doen zij op verschillende manieren waaronder ook het mogelijk maken van gezonde voeding. Op dit moment hebben we al 120 maaltijden uit kunnen delen en we zouden jou hier graag onderdeel van maken.

Leer meer over Fabretto