Zet vandaag nog de stap naar een gezond voedingspatroon voor het hele gezin.

Alleseters is een programma voor ouders die hun kinderen graag gezond op zien groeien. Geen stress meer in de keuken en een gezond voedingspatroon waar je kinderen een leven lang plezier aan beleven.

Meld je aan en wij laten je weten wanneer we van start gaan.
Ps. je ontvangt ook meteen onze super effectieve maaltijdplanner.

 
 
 
 
 

Hoe wij je kunnen helpen


Wij leren je alles over wat je moet weten, begrijpen en het meest belangrijke–DOEN om het voedingspatroon van de hele familie gezond en gemakkelijk te maken.

Wij helpen je:

✓ Maaltijden plannen & voorbereiden
✓ Efficiënt boodschappen doen
✓ Tijdbesparend koken voor de hele familie
✓ Variatie aanbrengen in het eetpatroon van je kinderen
✓ Gezonde gewoontes creëren die wel blijvend zijn
✓ Plezier aan tafel

Met concrete voorbeelden, printables en uitdagingen zullen wij je helpen de gezonde verandering te maken die jouw familie nodig heeft.

 

Neem een kijkje in de modules

Alleseters is een 6 module programma waarin we alle aspecten aanpakken om het voedingspatroon van de hele familie gezond en gemakkelijk te maken. Daarbij geven we je een jaar lang deskundig advies. Dit om ervoor te zorgen dat alle obstakels verdwenen zijn en gezond eten een blijvende gewoonte is waar jullie een leven lang de vruchten van kunnen plukken.

 

01 | De keuken
Wij leggen je uit hoe je de keuken het best kunt organiseren. Je zult versteld staan van de tijd die het bespaart bij het koken en de rust die het geeft wanneer je keuken opgeruimd en schoon is. Geen oude verpakkingen meer die allang over datum zijn, je weet precies wat je in huis hebt en alles staat op z’n plaats.

02 | Maaltijdplanning
De sleutel tot een gezonde familie is vooruitdenken, daarbij is ook maaltijden plannen super belangrijk. Zo tover jij in minder tijd toch een gezonde maaltijd op tafel.

03 | Boodschappen doen
Jij wordt een pro in boodschappen doen. Wij laten je zien hoe je etiketten leest, efficiënt boodschappen doet en ook je kinderen hierbij betrekt.

04 | Aan de slag
Maaltijden voorbereiden bespaart je enorm veel tijd, maar hoe doe je dat precies? Wij leren je alles wat je moet weten over maaltijdvoorbereiding zodat jij tijd overhoudt om met je kinderen door te brengen.

05 | Alleseters
Tover jouw kieskeurige eter om tot een alleseter! Wij leren je hoe kinderen gevarieerder leren eten en deze keer wel de groente op hun bord meepikken. ‘Nee dat lust ik niet’ is vanaf nu verleden tijd.

06 | Blij aan tafel
Samen eten is een sociaal moment. Met deze strategieën stop je de strijd aan tafel en wordt samen eten een gebeurtenis waar het hele gezin naar uitkijkt.

Bonus: Vraag het de diëtist!
Ieder gezin is uniek. Wij begrijpen dat je met vragen zit en kunnen niet wachten om deze te beantwoorden!

 

Hoelang duurt de cursus?


De cursus duurt 6 weken. Iedere week voer je een nieuwe module met aandacht uit. Gezond eten moet je leren, het moet een gewoonte worden. Ook na deze 6 weken zijn wij je stok achter de deur en helpen wij jou al het geleerde in de praktijk te brengen.

Hoe wij ons onderscheiden

 

01 | Begeleiding van diëtist

Alleseters is ontwikkeld door diëtisten. Wij gaan voor een blijvend resultaat. Daarom zetten wij onze ervaring en deskundigheid in om jouw kinderen om te toveren tot gezonde alleseters.

02 | Flexibiliteit

Je werkt, hebt een huishouden en maakt graag tijd vrij voor je hobby’s. Wij begrijpen dat. Daarom is Alleseters een flexibel programma, passend binnen jouw schema. Volg de modules wanneer het jou uitkomt.

03 | Community

Neem deel aan onze afgeschermde Facebook groep om al je vragen en ervaringen te delen met andere ouders. Samen zorgen we voor een gezond voedingspatroon waar je kinderen levenslang plezier aan beleven.

De tijd voor verandering is nu.

Jouw kinderen verdienen de kans op een gezonde leefstijl.

Meld je aan en wij laten je weten wanneer we van start gaan.
Ps. je ontvangt ook meteen onze super effectieve maaltijdplanner.