Deze vijf zinnen stoppen de strijd aan tafel voorgoed
Kinderen de vrijheid geven om zelf te kiezen wat ze eten kan beangstigend zijn voor ouders, wat als mijn kind alleen maar brood eet, hoe zit het dan met de groenten? En gaat mijn kind nu niet met honger naar bed? Met deze vijf zinnen stop je de strijd aan tafel voorgoed.

Lees meer

Hoe kinderen groenten leren eten

Het is een van de meest voorkomende problemen aan de eettafel, kinderen die geen groenten eten. Maar hoe ontstaat dit probleem en wat gebeurt er eigenlijk met de hersenen van je kind op het moment dat hij nieuwe groenten probeert?

Lees verder

Dinner: Kindvriendelijke chili con carne
Heerlijke chili con carne. Gemakkelijk te bereiden en een perfecte maaltijd om in te vriezen en op een later moment op te warmen.

Bereiding: 5-10 min.
Koken: 25-30 min.

Geef me het recept!

Toetje: Chocolade pudding
Lekkere chocolade pudding zonder toegevoegd suiker. Snel en met weinig ingrediënten te bereiden. Lekker als toetje, tussendoortje of voor een feestelijke gelegenheid.

Bereiding: 5 minuten

Lekker, dit wil ik maken!

Boodschappen doen met je kind, 5 tips
Boodschappen doen met kinderen kan een hele uitdaging zijn. Hoe ga je bijvoorbeeld om met de suikerrijke Dora koekjes waar je kind zo dol op is? Om je op weg te helpen heb ik vijf praktische tips opgeschreven die ervoor zorgen dat jij met je kind boodschappen doen tot een plezier maakt.

Lees verder