Over alleseters

Mijn naam is Ingrid, diĆ«tist en de naam achter Alleseters – een platform waarbij we alle aspecten aanpakken om het voedingspatroon van de hele familie gezond en gemakkelijk te maken. Ik vind het belangrijk dat kinderen vanaf jongs af aan gezond leren eten. Niet alleen zullen ze daardoor sterker en zelfverzekerder in het leven staan, ook wordt dit doorgegeven aan de komende generaties wat resulteert in een gezondere samenleving.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het begeleiden van gezinnen naar een gezonde leefstijl. Vanuit deze ervaringen is Alleseters ontstaan waarin ik laat zien wat ik het liefst doe; jou als ouder helpen met het aanleren van een gezond voedingspatroon voor het hele gezin.

Ik geloof erin dat ieder kind gezond kan leren eten. Als ouder kun je hier een geweldig voorbeeld bij geven waar je kinderen levenslang hun voordeel uit kunnen halen. Kinderen met gezonde eetgewoontes hebben een beter zelf beeld, meer energie, doen het beter op school, worden minder ziek en slapen beter. Iets wat we allemaal willen voor onze kinderen, toch? Of je nu een full-time werkende moeder bent of een huisvader, iedereen kan een alleseter opvoeden! Ben jij klaar voor de stap naar een gezond voedingspatroon voor het hele gezin? Klik dan hier.