Over Alleseters

Door het delen van kennis, recepten en tools help ik ouders zoals jij met het stimuleren van gezonde eetgewoontes bij jouw kind.


Niet alleen hebben gezonde voedingsgewoontes een enorm positieve impact op kinderen, ook is de kans groot dat ze deze eetgewoontes een leven lang met zich meedragen en uiteindelijk weer doorgeven aan de volgende generatie.

En dat is waar ik naar streef: Een gezonde start voor ieder kind.

Wil jij ook een gezonde start voor jouw kind?


Hallo, mijn naam is Ingrid.


Mijn naam is Ingrid, (bijna) afgestudeerd diƫtist en ik ben de naam achter Alleseters , een blog waar ik ouders help bij het aanleren van gezonde eetgewoontes bij hun kind. Ik vind het belangrijk dat kinderen vanaf jongs af aan gezond leren eten. Niet alleen zullen ze daardoor sterker en zelfverzekerder in het leven staan, ook wordt dit doorgegeven aan de komende generaties wat resulteert in een gezondere samenleving.

Naast mijn studie ben ik gediplomeerd kindervoedingsconsulente waarbij ik de afgelopen jaren ervaring heb opgedaan in het begeleiden van gezinnen naar een gezonde leefstijl. Door deze ervaring en mijn achtergrond als parttime au pair, heb ik de open en eerlijke houding van kinderen leren kennen, evenals de koppige ik-ga-overal-nee-op-zeggen-kant. Toch zijn kinderen de meest leergierige wezens op aarde waardoor ik hou van wat ik doe: jou als ouder helpen met het aanleren van een gezond voedingspatroon voor het hele gezin.

Ik geloof erin dat ieder kind gezond kan leren eten. Als ouder kun je hier een geweldig voorbeeld bij geven waar je kinderen levenslang hun voordeel uit kunnen halen. Kinderen met gezonde eetgewoontes hebben een beter zelf beeld, meer energie, doen het beter op school, worden minder ziek en slapen beter. Iets wat we allemaal willen voor onze kinderen, toch? Of je nu een full-time werkende ouder bent, een huismoeder, of iets daar tussen in, iedereen kan een gezonde eter opvoeden! Alleseters is er om je daarbij te helpen. Wil jij de eerste stap zetten naar een gezond voedingspatroon voor het hele gezin? Klik dan hier.